Výměna baterie v iPhonu před dovolenou za skvělou cenu!

Ať už vyrazíte na dobrodružnou, či poklidnější dovolenou, zajisté sebou budete potřebovat iPhone se stabilní kapacitou baterie. Pokud již baterie ve Vašem iPhonu není to, co bývala, nastal nejvyšší čas na její výměnu. Nechcete přeci, aby Vás iPhone nechal na holičkách. Využijte tedy akce a stavte se na výměnu baterie za skvělou cenu.

Výměna baterie v iPhonu na počkání!

Výměna baterie v iPhonu již není časově náročným servisním zákrokem, jako tomu bylo dřív. Dnes se můžete stavit na výměnu baterie v iPhonu téměř kdykoliv. Nemusíte se ani objednávat. Stačí přijít na kamennou prodejnu a za 10 minut odcházíte s opraveným iPhonem. Kamenná prodejna se nachází nedaleko stanice Metra B - Anděl. 

Jak poznat, že je nejvyšší čas na výměnu baterie?

  1. Rychle klesající procenta baterie - Pokud ráno vytáhnete iPhone z nabíječky a u oběda ji musíte hledat, protože iPhone Vám již hlásí nízký stav baterie, je nejvyšší čas, nechat baterii vyměnit. Pokud by Vám baterie na dovolené vypověděla službu úplně, mohlo by dojít k zásadním nepříjemnostem.
  2. Předčasné vypínání iPhonu - Tento problém se vyskytuje u iPhonů nejčastěji v zimním období, kdy je iPhone vystaven extrémnímu kolísání teplot. Máte-li například ještě 10 - 20% procent baterie a iPhone se Vám z ničeho nic vypne, je nejvyšší čas na výměnu baterie! 
  3. Nafukování baterie - Největším problém je ovšem nafukování baterie. Jak poznat že se Vám baterie nafukuje? Na displeji se Vám mohou začít objevovat mírně žluté flíčky, při zmáčknutí displeje se v místě prohnutí objeví šedý flek a poslední známkou nafukování baterie je odlepování displeje od rámečku. Displej pak pruží a může se dostávat prach do iPhonu.

Kolik výměna baterie v iPhonu stojí?

Výměnu baterie v iPhonu můžete získat již od 590 korun! Nejčastěji prováděné výměny baterie u iPhonu 6, 6 Plus a SE stojí pouhých 790 korun. Novější modely iPhony 6s a 6s Plus Vás pak vyjdou na 990 korun. Na výměnu je poskytována dvouletá záruka! Podrobný ceník najdete v přiloženém odkazu pod tímto odstavcem.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz