Týden 9: Tekutá NANO ochrana displeje telefonu za 199 korun!

Výprodej Tekuté NANO ochrana displeje telefonu za jedinečnou cenu 199 korun! Tekutá NANO ochrana displeje telefonu je neviditelnou vrstvou, která chrání telefon proti poškrábání. Může být použita na displej, nebo skleněnou zadní část telefonu. Její odolnost je srovnatelná s ochrannou fólií, okolo 1,5H.

Tekutá NANO ochrana displeje či zadní části telefonu

Nano Hi-Tech ochranná vrstva se používá na skleněné plochy, které dokáže dokonale ochránit proti poškrábání. Nechrání telefon při pádu proti rozbití, od toho jsou zde Tvrzená skla. Největší výhodou je minimalismus, jakým ochranná vrstva působí. Po její aplikaci ani nepoznáte, že na telefonu nějaký ochranný prvek máte. Součástí Hi-Tech Nano ochranné fólie je také oleophobická vrstva, po aplikaci tak nebudou na povrchu telefonu zůstávat skoro žádné stopy mastnoty.

Vlastní zkušenost s Hi-Tech Nano ochrannou vrstvou

Musím podotknout, že jsem byl nejprve k celé této Hi-Tech Nano technologii velice skeptický a říkal jsem si: "sakra jak by mi mohla nějaká vodička ochránit iPhone proti poškození". Osobně mi ovšem velice vadí ochranné kryty, které zbytečně navyšují hmotnost a rozměry iPhonu. Tvrzené sklo či ochranná fólie na zadní stranu iPhonu mi ovšem úplně nevyhovují a proto jsem se rozhodl tuto Hi-Tech Nano tekutou ochranu telefonu vyzkoušet. Rozhodl jsem se pro aplikaci technologie na zadní část iPhonu, protože zepředu používám 3D Tvrzené sklo PREMIUM - Vylepšené! a nemohu si jej vynachválit.

Aplikace Nano fólie je velice snadná, všem si popíšeme v následujícím odstavci. Po několika týdenním testování jsem byl s výsledkem Nano technologie maximálně spokojený a proto jsme se rozhodli tuto tekutou ochranu zařadit do sortimentu. Vrstvu jsem aplikoval nejen na zadní skleněnou stranu telefonu, ale také na čočku fotoaparátu. Aplikovat ji můžete víceméně kamkoliv, jenom si dejte pozor, abyste jí neaplikovali i přes mikrofon, který se nachází na zadní straně fotoaparátu. S odstupem několika týdnů mohu bez problému říci, že se na iPhonu neobjevil jediný škrábanec a to jsem vrstvu testoval opravdu pečlivě. Jezdil jsem po ní klíčemi, nůžkami a bez telefon vydržel známky škrábanečku.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz