Otevřeli jsme novou kamennou prodejnu! Jak probíhala její stavba?

Prostory staré kamenné prodejny nám již byly malé, rozhodli jsme se tedy vyhled nové, větší. Shodou okolností se přímo naproti naší staré pobočce uvolnil dvakrát větší obchodní prostor. Neváhali jsme a domluvili se na jejich pronájmu. Po pár týdnech plánování nastala vhodná doba a my jsme se postupně začali do nových prostor přemisťovat. Jak celý proces probíhal si můžete prohlídnout v přiložených fotografiích. 

Jak jsme ovšem zmiňovali, prodejna je 10 metrů od původní prodejny. Z adresy Ostrovského 32 se přesouváme na adresu Ostrovského 971/11. Věříme, že nás budete navštěvovat i nadále. Do budoucna připravujeme mnoho zajímavých novinek. Nyní Vám můžeme pouze oznámit, že jsme se domluvili se Zásilkovnou a od přístího pondělí (24.června 2019) si u nás můžete vyzvedávat či odesílat balíčky skrz tuto službu. 

Na nové prodejně naleznete mnohem více stěn s vystaveným zbožím. Lépe se tak vyznáte například v ochranných krytech a jako bonus si každý kryt můžete nezávazně vyzkoušet.

Stěhování bylo opravdu vyčerpávající a únavné. Někteří členové stěhovací čety si tak ustlali přímo ve dvěřích. Stěhování všech krabiček s ochrannými kryty a jejich následné třízení bylo opravdu pestré.

V zadní místnosti obchodu jsme se snažili vytvořit prostor, který bude efektivní pro práci i ve více lidech. Cíl šesti popisných tabulí byl jednoduchý, zakrýt staré, dveře a připravit prostor pro snazší komunikaci a balení objednávek. Při stavení stěn na vystavené zboží se počítá s instalací led pásků na jejich podsvícení. Na tomto kroku zatím stále pracujeme. :)

Následné třídění ochranných krytů a opět věšení na nové zdi bylo opravdu výživné. 

Nezapomněli jsme ani prodejnu pořádně označit. Stará prodejna byla nedostatečně označena a občas jste měli problém nás najít. Nyní by se Vám to již stávat nemělo. Kamenná prodejna je již v provozu, iPhone Servis probíhá, sklíčka lepíme a ochranný kryt Vám také pomůžeme vybrat, omluvte ovšem světlo, které je na prodejně momentálně nedostatečné, musíme ještě předělat elektřinu v přední místnosti. Děkujem za pochopení, budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz