AKCE na Anti-Spy HOCO 3D Tvrzená skla pro iPhone!

Využijte akce, která platí pouze do vyprodání zásob. Anti-Spy Hoco 3D Tvrzená skla na iPhone, která dokonale ochrání nejen displej, ale i vaše soukromí. Určitě znáte ty nepříjemné pohledy přes rameno v autobuse, tramvaji, či jiném dopravním prostředku. Těm je při použití Anti-Spy Hoco 3D Tvrzeného skla na iPhone konec.

Proč Anti-Spy Hoco 3D Tvrzená skla na iPhone?

Hoco 3D Tvrzená skla na iPhone dokonale chrání displej díky odolnosti 9H. Na povrchu se nachází oleophobická vrstva, nemusíte se tak obávat nadměrných pozůstatků mastnoty a nečistot. Zároveň disponuje speciální ANTI-SPY vrstvou, díky které uvidíte co se na displeji odehrává pouze v případě, že se budete na displej koukat kolmo. Ostatní uživatelé, kteří se na displej budou koukat z boku, nebo právě přes vaše rameno, na displeji neuvidí vůbec nic.

Aplikace ochranného skla je velice jednoduchá. Stačí ochranné sklo pouze přiložit k displeji a nechat přilnout. V místech kde 3D Tvrzené sklo nepřilnulo, jednoduše přejeďte prstem a bublinu vyhlaďte. Nebudete-li si i tak na aplikaci skla věřit, dorazte na naši prodejnu Tvrzenýsklo.cz a nechte si sklo zdarma na iPhone nalepit. Veškerá ochranná skla jsou zde navíc skladem! Prodejna se nachází kousek od stanice Metra B - Anděl. Slevový kód, díky kterému získáte  

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz