Zlevněná výměna displeje a baterie u iPhonu 7

iPhone 7 je stále velice populární telefon a rozhodně nepatří do starého železa. O tom, že iPhone 7 ještě stále není za zenitem nasvědčuje i neustálá podpora nejnovějšího operačního systému. Troufám si tvrdit, že majitelé iPhonu 7 ještě minimálně dva roky budou moci bez problému prohánět ve svém telefonu nejnovější verze iOS. 

Výměna baterie iPhone 7 do 10 minut

Při výměně displeje se na prodejně moc neohřejete. Ve většině případů je výměna baterie u iPhonu 7 do 10 minut hotová. Na podlepení baterie jsou použity teplovodivé proužky. Používáme pouze certifikované baterie, které ukazují po výměně kondici baterie. 

Na výměnu displeje jsou používány pouze displeje s originálním LCD a podsvícením. Nepoužíváme žádné čínské OEM AAA+ a podobné nekvalitní displeje. Při výměně displeje nemusíte z iPhonu mazat žádná data. Stačí iPhone přinést, před opravou ho vypneme a po opravě zapneme. Všechna data v iPhonu zůstávají. Samozřejmostí je podlepení voděodolnou vrstvou. Jako bonus dostanete na nový displej, tvrzené sklo zdarma!

Kde se iPhone Servis Tvrzenýsklo.cz nachází?

Naše kamenná prodejna se nachází na adrese Ostrovského 971/11, Praha 5. Ideálně se sem dostanete pěšky od stanice Metra B - Anděl. (Výstup směr Knížecí). V průběhu prováděné opravy můžete na prodejně počkat. K dispozici vám zde jsou časopisy SuperApple, nebo Playstation. Parkování je možné přibližně 50 metrů od kamenné prodejny na hlídaném parkovišti. (Parkovné 30 korun/hodina vám rádi po dobu opravy proplatíme).

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz