Bezdrátová sluchátka za pár stovek

Už vás nebaví pořád rozmotávat sluchátka? Hodíte je do batohu / kabelky / kapsy a než je rozmotáte, tak je pomalu půlka cesty za vámi.. Jenže drátový sluchátkům na běžné používání víceméně odzvonilo. Hitem jsou teď sluchátka bezdrátová.

Bezdrátová sluchátka, proč po nich sáhnout?

Pokud bych se měl ohlédnout za představenými produkty v posledních letech společností Apple, musím říci, že AirPody jsou jednoznačně tím nejlepším, co Apple představil. Nechcete-li ovšem vyhazovat několik tisíc za bezdrátová sluchátka od Applu, můžete sáhnout po sluchátkách z našeho e-shopu. Vypadají velice podobně, jako AirPods. Součástí balení je dobíjecí krabička, ve které sluchátka nabíjíte. Nechybí ani nabíjecí kabel, potřebný k dobíjení krabičky. Bezdrátová sluchátka jsou vyráběna hned v několika barevných provedeních. Spárovat je můžete jednoduše s vaším telefonem pomocí Bluetooth. (Lze tedy připojit sluchátka i k telefonům s operačním systémem Android)

Bezdrátová sluchátka můžete používat při běžné cestě, ale i při sportovní aktivitě. Navíc pokud nezaváháte, můžete bezdrátová sluchátka pořídit za jedinečnou cenu 299 korun.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz