Proč neodkládat opravu zadního skla u iPhonu

Užití iPhonu je pro nás již běžnou součástí každého dne. Jeho design, výkon a funkce ho činí vysoce žádaným zařízením, řekl bych, že se jedná o nejpopulárnější mobil na světě. Jenže jeho tělo rozhodně není z těch nejodolnějších. Skleněný displej i zadní strana = riziko poškození při jakémkoliv pádu. Pokud vám telefon upadne a displej či zadní sklo praskne, důrazně vám doporučujeme, abyste to neodkládali a co nejdříve přistoupili k opravě.

Zde je několik důvodů, proč byste měli jednat okamžitě:

  1. Bezpečnost: Zadní sklo slouží nejen k estetickému dojmu, ale také k ochraně vnitřních komponentů vašeho iPhonu. Poškozené sklo může umožnit prachu, vlhkosti a dalším nečistotám proniknout do zařízení, což může způsobit vážné problémy a snížit životnost telefonu. Navíc ostré hrany rozbitého skla mohou být nebezpečné a způsobit poranění.

  2. Prevence dalších škod: Odkládání výměny zadního skla může vést k dalším poškozením. Může se stát, že se drobné trhliny nebo škrábance rychle rozšíří po celé ploše skla, což zhorší jeho stav a zvýší náklady na opravu. Okamžitá výměna poškozeného zadního skla vám pomůže vyhnout se těmto problémům a udrží váš iPhone v co nejlepším stavu.

  3. Estetický dojem a hodnota: iPhone je více než jen zařízení – mnohým lidem představuje módní doplněk a výraz osobního stylu. Poškozené zadní sklo může snížit estetickou hodnotu vašeho zařízení a ovlivnit celkový dojem, který váš iPhone působí. Výměnou zadního skla vrátíte telefonu jeho původní krásu a udržíte si jeho cenu na vyšší úrovni.

  4. Důvěra v kvalitu: Při nekvalitní opravě zadního skla mohou vzniknout nové problémy nebo může být poškozeno více než jen sklo. Proto je důležité vyhledat důvěryhodného odborníka na opravu iPhonu, který má zkušenosti a používá kvalitní náhradní díly. Takto si můžete být jisti, že váš iPhone bude po opravě fungovat správně a dlouhodobě.

  5. Ušetření času a nepohodlí: Oprava zadního skla je obvykle rychlý proces, který ve většině případů nezabere více než pár hodin. Naopak, pokud necháte opravu na později a sklo bude více poškozené, mohlo by to vyžadovat delší dobu na opravu nebo dokonce výměnu celého telefonu. Ztráta času a nepohodlí spojené s nefunkčním zařízením může být velmi frustrující.

Kde si nechat zadní sklo iPhonu opravit?

Opravu zadního skla provádíme v našem iPhone Servisu do druhého pracovního dne. Díky tomu dokážeme poskytnout maximální kvalitu provedení. Po opravě vypadá iPhone skoro jako nový. Podívejte se na přiloženém videu, jak oprava zadního skla u nás probíhá. 

Celkově lze říci, že odkládání výměny zadního skla u vašeho iPhonu není dobrým nápadem. Pro zachování bezpečnosti, vzhledu, hodnoty a fungování vašeho zařízení je nejlepší jednat okamžitě. Podrobný ceník výměny zadního skla u iPhonu.

Prasklé zadní sklo iPhone - 1

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz