Průhledný obal s MagSafe na iPhone 14 Pro (Max) skladem

Obal, který rozděluje uživatele iPhonů na dva tábory. Jedni ho milují, druzí nenávidí. Průhledný obal s MagSafe

Čím rozděluje obal s MagSafe uživatele iPhonů?

Člověk by si řekl: "klasický průhledný obal, který neurazí, ani úplně nenadchne". Po průhledném obalu sáhne většina uživatelů. Díky průhlednému zpracování totiž zůstane na očích dokonalé zpracování iPhonu. Navíc pokud jste si zakoupili iPhone v nějakém speciálním barevném provedení (například fialové jako je na obrázku), rozhodně ho nechcete zakrýt barevným obalem. Nevýhodou průhledných obalů je žloutnutí. K tomu dochází víceméně u každého průhledného obalu a proto musíte již dopředu počítat s tím, že časem si ho budete muset pořídit znovu.

Prvek, který ovšem rozděluje uživatele do dvou táborů je bílé kolečko na zadní straně. Jedná se o speciální umístění magnetů, které zesilují bezdrátové nabíjení a nabízí spoustu dalších způsobů využití, jako je například uchycení do držáku v autě, na selfie tyče a mnoho dalších. Osobně mi tento prvek na ochranném krytu vůbec nevadí. Přijde mi zajímavým a unikátním odlišením od konkurence. Ovšem chápu uživatele, kteří raději magsafe technologii využívat nebudou a proto si pořídí obal bez tohoto prvku. Jednou z největších výhod je ovšem kompatibilita s 3D tvrzenými skly. Dokonale na sebe tyto dva kusy příslušenství navazují a chrání iPhone před poškozením.

Kde tento parádní obal s MagSafe zakoupit?

Obaly s MagSafe můžete zakoupit přímo na kamenné prodejně, nebo na našem e-shopu. K dispozici jsou od iPhonu 12 Mini po nejnovější iPhone 14 Pro Max. Přímo na kamenné prodejně si můžete obaly vyzkoušet.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz