Výměna baterie v iPhonu může vyřešit nejeden problém!

Špatný stav baterie v iPhonu se může projevovat hned několika způsoby. Skoro každý uživatel jablečného produktu se aspoň s jedním již setkal. Řešení je přitom tak snadné, stavte se na výměnu baterie. Nemusíte iPhone nikam posílat, nemusíte mazat data, stačí přijít, posadit se a za deset, někdy patnáct minut je vše hotovo.

Jak se špatný stav baterie v iPhonu projevuje?

  • Předčasné vypínání iPhonu - V pravém horním rohu je indikátor zbývající kapacity baterie, jenže ten při kombinaci chladného počasí a špatného stavu baterie můžete ignorovat. Přestože Vám ukáže například ještě zbývajících 30%, otevřete fotoaparát a iPhone se z ničeho nic vypne. Po připojení do nabíječky ihned naskočí a ukazuje zmíněných třeba 30%, ve kterých se předčasně vypnul.
  • Rychle klesající kapacita - Ráno vypojíte plně nabitý iPhone z nabíječky, jenže u oběda už hledáte nejbližší zásuvku, protože jste opět skoro na nule. Ano i takovéto případy se stávají. Mnoho lidí to řeší například nošením powerbanky u sebe, ovšem jedná se pouze o dočasné řešení, rychlost klesání kapacity se bude neustále zvětšovat.
  • Nafukování baterie - Tím nejzásadnějším problémem může být jednoznačně nafukování špatné baterie. Ta totiž následně tlačí zespodu na displej a zvyšuje tak riziko jeho poškození. Nafouklou baterii poznáte, pokud se Vám začne odlepovat rámeček displeje, nebo také podle vznikajícího otlaku na displeji.
  • Kondice baterie - Společnost Apple u nové verze operačního systému iOS přišla s možností, informovat se o aktuální kondici baterie. Vše najdete pokud půjdete do Nastavení - Baterie - Kondice baterie. Zde se můžete jednoduše informovat o aktuální maximální kapacitě baterie v iPhonu. Pokud klesne kondice baterie pod 85% (někde se uvádí 80%) maximálního výkonu, doporučujeme na výměnu baterie rozhodně zavítat.

Řešení je přitom tak snadné..

Mnoho uživatelů aktuální problémy s baterií neřeší až přehlíží. Jenže zrovna baterie je velice důležitou součástí, bez které by iPhone nemohl fungovat. Vyndejte z iPhonu kameru a iPhone poběží, vyndejte z iPhonu ale baterii. Včasnou výměnou baterie přitom můžete jednoduše předejít mnoha problémům. Navštivte naši kamennou prodejnu a nechte si baterii vyměnit včas! Výměnu baterie v iPhonu provádíme na počkání, bez nutnosti objednání předem se zárukou. Při výměně nepřijdete o žádná data. Stavte se za námi dřív, než bude pozdě...

Podrobný ceník všech prováděných oprav najdete zde!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz