Zlepšení výkonu a prodloužení životnosti vašeho MacBooku

MacBook je v současné době nejen prostředkem pro práci, ale také zdrojem zábavy a kreativity pro mnoho lidí. To se může podepsat na jeho vnitřních komponentech. Nahromadí se prach, čímž dojde ke  zvýšení teploty vnitřních součástek. To může způsobit snížení výkonu a dokonce i poškození počítače. Proto je důležité nechat si pravidelně vyčistit MacBook od prachu a přepastovat procesor.

Prach, který se hromadí uvnitř MacBooku, může způsobit vážné problémy s chlazením, jenž mohou vést ke zhoršení výkonu. Když se procesor zahřívá, prach a další nečistoty mohou blokovat otvory větráků a zhoršovat tak cirkulaci vzduchu. To může vést k přehřívání a v horším případě i k selhání vnitřních součástek. Pravidelná údržba zahrnující vyčištění vnitřních komponent od prachu může snížit riziko přehřátí a prodloužit životnost vašeho MacBooku.

Kromě vyčištění prachu je také důležité přepastovat procesor, což znamená odstranit starou termální pastu a aplikovat novou. Termální pasta je materiál, který se používá pro zlepšení přenosu tepla mezi procesorem a chladičem. Po dlouhodobém používání se však pasta může vysušit a ztrácet svou účinnost. Následně může způsobovat zvýšení teploty procesoru a snížení výkonu. Přepastování procesoru zlepší odvod tepla z procesoru a zlepší tak celkovou výkonnost vašeho MacBooku.

 

A přesně takové přepastování procesoru a čištění od prachu provádíme! Ve většině případů do druhého pracovního dne. Podívejte se na přiložený ceník:

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz