#2 inspirativní středa - U kulatého stolu

Po ochutnávce z první inspirativní středy, kde jsme představili bratry Adama a Tomáše, natáčející podcast s názvem Brocast, jsou tu další dva kreativní kluci. Patrik a Martin primárně pracují pro internetovou televizi Seznam / Stream.cz . Oba kluky proslavil jejich aktuální pořad Černota. Zprvu se zabývali prodejem drog v Praze, následně se přesunuli k prostituci a k tzv. predátorům. Zatím posledním tématem byly množírny. Kromě práce pro seznam se kluci také věnují natáčení svého podcastu, nesoucí název U kulatého stolu. Pokud se budete dívat na video, nedivte se, sedí u klasického, hranatého stolu.

Jak je u podcastů zvykem, všechny díly najdete na Spotify, ApplePodcasts a také jako video na YouTube. Aktuálně je vydaných 20 dílů a dle informací z dílů 18 se můžeme na mnoho dalších těšit i v roce 2020. Dle složení hostů doposud je zřejmé, že kluci nemuseli odcházet z práce příliš daleko. Mezi hosty se totiž objevují jejich “kolegové”, jako je například Markus Krug, Janek Rubeš či Honza Mikulka. 

Rád bych ovšem vypíchl tři úplně jiné hosty, kteří mě svým výstupem nadchli a inspirovali. V 19 díle byl hostem Josef Chodounský alias Rezistor. Velice inteligentní a skromný člověk, který miluje nejen svoji práci nadevše. Druhým hostem kterého bych rád doporučil je 4 díl s tiskovým mluvčím prezidenta, Jiřím Ovčáčkem. Přestože se neztotožňuji s jeho politickými názory, jedná se o dalšího velice inteligentního člověka, který může některé z nás inspirovat či motivovat. Na závěr jsem si nechal rozhovor z 15 dílu s Michalem Horáčkem. Úspěšný podnikatel, neúspěšný kandidát na prezidenta, skladatel, textař a nyní především student. V rozhovoru se rozpovídal o začátcích s Fortunou, o neúspěšné kandidatuře na prezidenta, ale také o investicích, které by v dnešní době udělal a které by rozhodně nedělal. 

Pokud si alespoň jeden díl podcastu pustíte a doposloucháte, dejte nám vědět jak se Vám líbil. Budete-li pro nás mít doporučení jiného inspirativního podcastu, nebojte se nám ho napsat!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz