5 tipů na dárek k novému iPhonu!

Vánoce jsou za dveřmi, většina z nás již má vánoční dárky vymyšlené, pokud ale necháváte vše na poslední chvíli stejně jako já, zde je 5 praktických tipů na dárky pro majitele iPhonů. Každý jablíčkář pod stromečkem zaručeně rád uvidí "nový kabát" pro svůj iPhone. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější, kterými rozhodně uděláte radost.

  • 1) Pouzdra CELLY Gelskin pro Apple iPhone

Velice povedené, pevné, gumové obaly o kterých jsme Vás informovali ve článku: Parádní obaly CELLY Gelskin na nové iPhony 11, 11 Pro a 11 Pro Max! Kromě zmíněných obalů v průhledném a černém provedení na iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max můžete také najít obaly od CELLY Gelskin na ostatní modely iPhonů jako jsou iPhone X, iPhone XS Max nebo iPhone XR. 

2) Silikonové kryty na iPhone 

Silikonové kryty jsou obecně jedny z nejhezčích ochranných krytů, se kterými se můžete na trhu setkat. Svoji popularitu a přízeň uživatelů si získali především vysokou odolností, vnitřní semišovou výstelkou, která chrání iPhone i uvnitř, ale především elegantním designem. Jednobarevné provedení ochranného krytu dokonale doplňuje například barvu oblečení či dalších doplňků. Černé či modré provedení dokáže být velice reprezentativním obalem na schůzkách či jednáních. Kdybyste na schůzce vytáhli kryt s motivem Hello Kitty, asi byste nejlepší dojem neudělali.

3) Gumový obal na iPhone v průhledném provedení

Průhledné provedení ochranného krytu se stalo velice populární již od iPhonu 4. Zabalit obal do průhledného obalu se stalo velice rychle hitem a mnoho uživatelů dodnes volí právě tuto cestu. Gumové zpracování dostatečně ochrání iPhone před pádem a průhledné provedení zaručuje zachování elegantního designu. 

4) TPU Celly Laser na iPhone

Gumový obal, který je po stranách vyztužený plastovými hranami. Ochranné kryty mají hrany zpracované v několika barevných variantách, ovšem zadní strana je kompletně průhledná. Zůstává tak zachován elegantní design a barevné zpracování Vašeho iPhonu. Vyztužení po stranách chrání i čočku hlavní hlavní kamery, takže nedochází k poškrábání sklíčka. Ochranné kryty Celly Laser jsou připraveny pro majitele iPhonu 7,8, iPhonu X,XS, iPhone XR a iPhonu XS Max.

5) Ultratenké plastové kryty jako skvělý designový doplněk

Ultratenké, plastové kryty nechrání iPhone při nárazech či pádech. Kryty jsou vyrobeny především proti poškrábání. Jejich největší výhodou je především mnoho barevných variant a nízká cena. Tenký plastový kryt seženete totiž v rámci vánoční akce za pouhých 74 korun! K dispozici jsou kryty uživatele jablečných telefonů od iPhonu 5 po iPhone 8 Plus.

Vánoční sleva 25% která tu celý rok nebyla!

Na tento měsíc jsme pro Vás připravili speciální slevový kód: VANOCE2019 - Po zadání slevového kódu v prvním kroku získáte 25% slevu na veškeré příslušenství. Po celý rok pro Vás přinášíme akce, ve kterých je možné získat slevu až 20 procent, pokud tedy chcete zakoupit Tvrzené sklo či ochranný obal, je nejvyšší čas, vyšší sleva tu zase rok nebude!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz