Parádní obaly CELLY Gelskin na nové iPhony 11, 11 Pro a 11 Pro Max!

Společnost CELLY se prezentuje velice povedenými, značkovými kryty na mobilní telefony. Není tomu ani jinak u obalů CELLY Gelskin, které jsme pro Vás naskladnili ve dvou barevných provedeních na nové iPhony. Tedy na iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max. V čem spočívá největší výhoda obalů Gelskin?

Výhody obalů CELLY Gelskin na iPhone 

Ochranné kryty jsou vyrobeny z velice odolné gumy, která chrání iPhone nejen proti poškrábání, ale i při menších pádech. Gumové tělo je zpevněné po celém obvodu. Menší výstupek se nachází okolo výřezu na hlavní kameru. Díky němu je zaručena ochrana všech čoček fotoaparátu a vy tak můžete bez obav položit iPhone na stůl. Ve spodní části se nachází tři výřezy. Největší výřez je určený pro bezproblémové připojení nabíjecího kabelu.

Menší dva po stranách jsou určeny pro dokonalý výstup zvuku z reproduktorů. Po stranách nechybí matně zpracovaná tlačítka. Prostřednictvím nich zůstává ovládání hlasitosti, či zapínání stále velice snadné a pohodlné. Tou největší výhodou je ovšem kompatibilita se všemi 3D Tvrzenými skly. Využijete-li na ochranu iPhonu například 3D Tvrzené sklo PREMIUM v kombinaci s pouzdrem CELLY Gelskin, můžete být v naprostém klidu, pro ochranu iPhonu jste udělali maximum.

Kde obaly CELLY Gelskin najdete?

Ochranné kryty najdete přímo na naší kamenné prodejně. Zde si je můžete na svůj iPhone vyzkoušet. Pokud budete chtít, najdete u nás i široký sortiment ochranných skel. Rádi Vám poradíme s výběrem a následně Tvrzené sklo zdarma na iPhone nalepíme. Jakékoliv příslušenství si samozřejmě můžete objednat také prostřednictvím eshopu. Pokud si objednáte zboží do 18.12.2019, můžete se na něj těšit pod Vánočním stromečkem!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz