AKCE: Oprava sluchátka iPhonu za jedinečnou cenu

Jedním z nejčastějších problémů, který se u iPhonu vyskytuje je příliš tiché sluchátko. Nebo-li pokud telefonujete, špatně slyšíte druhou stranu. Přestože se někteří zákazníci děsí, co se jim s iPhonem stalo, oprava je vcelku prostá. Po opravě displeje a baterie se jedná z mého pohledu o takový třetí nejčastější problém u iPhonů. Trpí-li váš iPhone podobným problémem, navštivte naši prodejnu, my si s ním poradíme.

JAK DLOUHO TRVÁ OPRAVA SLUCHÁTKA IPHONU?

Rád bych zdůraznil, že se jedná o opravu sluchátka u iPhonů, které používají pro odemknutí domovské tlačítko, nikoliv Face ID. U iPhonů s čtečkou obličeje je oprava složitější a trvá déle. Nyní se tedy bavíme o iPhonech s homebuttonem. Aktuálně nejnovější iPhone s domovským tlačítkem je iPhone SE 2022. Oprava sluchátka u těchto modelů zabere přibližně 15 - 20 minut. Stačí dorazit na naší kamennou prodejnu, nemusíte se ani objednávat předem. Sluchátek máme k dispozici skladem dost. Po dobu opravy si můžete skočit do nedalekého parku, nebo počkat přímo na kamenné prodejně.

Sluchátko s proximity iPhone 7

AKCE NA OPRAVU SLUCHÁTKA IPHONU

Rozhodli jsme se vytvořit speciální akci, díky které je oprava sluchátka dostupná pro všechny uživatele iPhonu. 

iPhone SE 590 korun
iPhone 6 690 korun
iPhone 6s 790 korun
iPhone 6 Plus 690 korun
iPhone 6s Plus 790 korun
iPhone 7 790 korun
iPhone 7 Plus 790 korun
iPhone 8 790 korun
iPhone 8 Plus 790 korun
iPhone SE 2020 990 korun

 

KDE SE NACHÁZÍ KAMENNÁ PRODEJNA?

Naše kamenná prodejna se nachází na adrese Ostrovského 971/11, Praha 5. Otevírací doba je každý všední den od 12 do 17 hodin. V případě zájmu o opravu mimo otevírací dobu, stačí zavolat na telefonní číslo +420 776 76 70 72. Pokud to bude v našich silách, pokusíme se vám opravit iPhone i mimo otevírací dobu.

Sluchátko iPhone 7

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz