SKLADEM: Soukromé 3D tvrzené sklo na iPhone 13 (Pro, Max i Mini)

Soukromá tvrzená skla jsou velice oblíbená mezi uživateli iPhonů, kteří kromě displeje, chtějí ochránit i své soukromí. Už u předchozích generací iPhonů byla populární a není tomu jinak ani u těch nejnovějších. Ihned po vydání iPhonu 13 jsme měli několik dotazů, zdali soukromá skla budeme mít.. Chvilku to sice trvalo, ale nejen na e-shopu, ale i na kamenné prodejně již můžete nalézt Soukromá tvrzená skla pro iPhone 13 Mini, iPhone 13 + iPhone 13 Pro a samozřejmě iPhone 13 Pro Max.

V ČEM SE SOUKROMÉ 3D TVRZENÉ SKLO LIŠÍ OD NORMÁLNÍHO?

Soukromé 3D tvrzené sklo dosahuje stejně jako běžné 3D tvrzené sklo odolnosti 9H. Je také 0,33mm tenké, takže nedochází žádným způsobem ke zhoršení citlivosti doteku. Tvrzené sklo obsahuje speciální "soukromou vrstvu", díky které je displej sice tmavší, na druhou stranu, pokud se na něj nebudete koukat kolmo, neuvidíte, co se na něm odehrává.

Velkou výhodou je, že pokrývá kompletně celý povrch displeje, takže nehrozí poškození po stranách. Navíc je velice snadné toto sklo nalepit, stačí ho vycentrovat a přiložit. Následně sklo samovolně přilne. V horní části skla nechybí potřebný výřez na sluchátko. Jediným "světlým" místem na tvrzeném skle je malé kolečko, které zaručuje 100% funkčnost přední kamery. Pokud tedy sháníte ochranné sklo, které dokonale ochrání displej i vaše soukromí, tohle je to pravé!

3D soukromé sklo iPhone 13 - BLOG foto

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz