Našli jste pod stromečkem nový iPhone? Co by k němu nemělo rozhodně chybět!

Štědrý den je za námi a mnozí z Vás jistě našli pod stromečkem nový iPhone. Pokud patříte mezi tyto šťastlivce, rozhodně by Vás neměl minout tento článek, ve kterém Vám přiblížíme, na co byste neměli zapomenout, až si k němu budete pořizovat příslušenství.

Nabíječek není nikdy dost

Je to možná malinko klišé, ale je tomu tak! Společnost Apple se rozhodla, že kromě sluchátek, nebude k novému iPhonu přidávat už ani nabíjecí adaptéry. Nyní jsou tedy krabičky s iPhony o polovinu tenčí, ale bez pořádného adaptéru si iPhone budete komplikovaně nabíjet. Aby toho nebylo málo, většinou nestačí ani jeden nabíjecí kabel.. Ideální kombinací je mít jednu nabíječku v práci a druhou na doma. Vyvarujete se tak nepříjemnostem spojeným s nízkým stavem baterie a nerozhodí vás ani situace, když se jedna z nabíječek porouchá.

Nabíjecí kabel a adaptér k iPhonu jako dárek

Investice pár stovek ušetří tisíce

Může se to zdát až neuvěřitelně, ale je tomu tak. Investice pár stovek korun do pořádného tvrzeného skla Vám může do budoucna ušetřit tisíce korun. Jakto? Úkolem tvrzeného skla je ochránit displej nejen proti poškrábání, ale i nárazům a pádům. Při takovém pádu většinou praskne tvrzené sklo a displej zůstane nepoškozen. V případě, že byste na displeji tvrzené sklo neměli, může vás výměna displeje v iPhone servisu stát až desítky tisíc. Nebojte, my si umíme poradit i s tímto typem poškození na naší kamenné prodejně, přesto je lepší tomuto problému předejít.

3D tvrzené sklo na displej iPhonu jako dárek

Dokonale chrání a může i dobře vypadat

V tomto případě se nebavíme o ničem jiném, než o ochranném krytu. Ochranný kryt je stejně důležitý, jako pořádné tvrzené sklo. Proč? Od iPhonu 8 jsou zadní strany iPhonů vyrobené ze skla a stejně tak jako oprava displeje i oprava zadní strany se může šplhat k několika tisícům. Je tedy mnohem lepší, vybrat si nějaký pěkný zadní kryt a mít iPhone v bezpečí. Pokud chcete, aby zůstal co možná nejvíc zachován design iPhonu, sáhněte po průhledném, gumovém krytu. V případě, že vám více imponují barevné, tím nejlepším je dle mého názoru silikonový obal, který disponuje i vnitřní semišovou výstelkou.

Silikonový obal na iPhone jako dárek

Slevový kód pro všechny

Snad Vám přišel vhod tento souhrn třech nejdůležitějších příslušenství, bez kterého se iPhone víceméně nemůže obejít. Samozřejmě existuje ještě mnoho dalších, které byste třeba využili: bezdrátové nabíječky, powerbanky, tvrzená skla na čočky fotoaparátů, držáky do automobilu a další.. ale to už je navíc. Pokud jste dočetli tento článek až do konce, máme pro vás malé překvapení. Slevový kód na celou objednávku! Pokud při tvoření objednávky (v prvním kroku v košíku) zadáte slevový kód: SKLO20, získáte 20% slevu.

iPhone pod stromeček

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz