Aktualizovali jsme ceník iPhone Servisu! Nové ceny za výměny originálních displejů...

V rámci velikonočních slev jsme se rozhodli aktualizovat i ceník našeho iPhone Servisu. Konkrétně v případě servisního zákroku, ve kterém se mění displej iPhonu. Snížili jsme téměř všechny ceny oprav, v případě takového iPhonu 7 Plus dokonce o 1000 korun! 

Výměna displeje na iPhonu

Výměna displeje na iPhonu je po výměně baterie hned druhým nejčastějším servisním úkonem. Často k nám přijdou zákazníci, kteří už ani nevěří, že by jejich iPhone mohl ještě fungovat. Zrovna včera (24.Března 2018) k nám přinesl pán na opravu iPhone 6 Plus, který měl vylité barvy displeje, nefungoval dotyk a sklo na displeji bylo úplně roztříštěné. Pomalu ani sám nevěřil, že je možné iPhone ještě opravit. Po 20ti minutách ovšem odcházel domů s plně funkčním iPhonem 6 Plus, který svému majiteli ještě dlouho a dobře poslouží. 

Přijdu v rámci výměny displeje o data?

Nepřijdete! Sice Vám nedokážeme zaručit že o data nepřijdete, náhoda je blbec, ale prozatím se nám ještě ani jednou nestalo, že by při výměně displeje došlo ke komplikacím podobného rázu a zákazník tak při servisním úkonu přišel o data. Doporučujeme tedy před samotným úkonem data zálohovat, ale prozatím jsme 100% úspěšní a nikdo od nás po výměně displeje neodcházel zklamaný s iPhonem bez svých dat se kterými přišel. 

Jak dlouho výměna displeje potrvá?

Celý servisní úkon trvá přibližně 20 minut, dalších 10 minut si necháváme pro jistotu na otestování iPhonu po opravě, kdy je nutné vyzkoušet funkční proximity senzoru, selfie kamery, sluchátka, domovského tlačítka a dalších dílů, které jsou s výměnou displeje úzce spjaté. Ve výsledku se tak u nás nezdržíte více než 30 minut. Je možné se domluvit, nechat u nás iPhone a dojít si například do blízkého obchodního centra nakoupit a vrátit se například za 2 hodiny, pokud budete chtít na výměnu počkat, nezdržíte se déle než 30 minut určitě. Pro zpříjemnění čekání si můžete přečíst magazín SuperApple, nebo Forbes.

Musím vypnout funkci Find My iPhone?

Nemusíte! Protože provádíme pozáruční opravy na počkání, není nutné jakkoliv mazat data, nebo vypínat funkci FindMyiPhone z iPhonu. Před opravou si iPhone vypneme a následně po opravě před předáním opravy iPhone otestujeme a předáme tak, jak jsme jej přijali.

Kolik výměna displeje na iPhonu stojí?

Momentálně jsme pro Vás aktualizovali ceník s výměnami displejů a můžete se těšit opravdu na zajímavé ceny. Například iPhone 6 za 1990 korun, nebo iPhone 6s za 2490 korun.

Model: Doba výměny: Displej: Záruka: Cena:
iPhone 5, 5s, 5c 20 minut Originální 2 roky 1690 korun
iPhone 6 20 minut Originální 2 roky 1990 korun
iPhone 6 Plus 20 minut Originální 2 roky 2490 korun
iPhone 6s  20 minut Originální 2 roky 2490 korun
iPhone 6s Plus 30 minut Originální 2 roky 3490 korun
iPhone 7 45 minut Originální 2 roky 3490 korun
iPhone 7 Plus 120 minut Originální 2 roky 3990 korun

Kdy a Kde se mohu na výměnu displeje zastavit?

Oficiální otevírací doba kamenné prodejny, která se nachází na adrese: Ostrovského 32, Praha 5, 155 00 je od 14:00 do 18:30.

Není problém zavolat na telefonní číslo 776 76 70 72 a domluvit si termín opravy i mimo otevírací dobu! V případě, že si objednáte opravu skrz eshop a rezervujete si termín, dostanete přednost před servisním zákrokem zákazníka, který přišel "z ulice". 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz