Chybová hláška po výměně baterie u iPhonu XS a novějších

Chcete si nechat vyměnit baterii u iPhonu XS a novějších modelů? Žádný problém, má to jedno malé "ale". Nejprve bychom vás rádi uklidnili, že se nemusíte obávat. Náhradní díly, které používáme jsou plně certifikované, kvalitní a baterie mají stejnou kapacitu, jako baterie originální. Protože vyměňujeme kompletně celou baterii, včetně nové elektroniky, po výměně baterie u novějších modelů vám v nastavení vyskočí hláška o "neznámém dílu" a iPhone nebude schopný načíst její kondici. Nebojte aktuální procentuální stav baterie se vám bude ukazovat i nadále. 

Hláška po výměně baterie iPhone - 1

Výměna baterie v iPhonu XS a novějších modelech se zachování ukazatele kondice

Výměnu baterie provádíme ve většině případů do hodinky. Vše stíháme takhle rychle z důvodu výměny celé baterie i s novou elektronikou uvnitř baterie. Pokud byste ovšem chtěli, aby zůstal zachován ukazatel kondice baterie, umíme i to! V případě zájmu o výměnu baterie v iPhonu se zachování kondice baterie, budeme nuceni přepájet elektroniku z původní baterie do nové a celý servisní postup se tak lehce protáhne. Výměnu baterie s prohozením elektroniky provádíme přibližně do 3-4 hodin a cena je o něco vyšší. Většina uživatelů stejně ukazatel kondice baterie nepoužívá, takže se bez nej obejdou i do budoucna.

Hláška po výměně baterie iPhone - 2

Rozhodnete-li se pro výměnu baterie v iPhonu bez zachování ukazatele kondice, nemusíte se obávat. Nebude to mít absolutně žádný vliv na chod telefonu. iPhone bude šlapat jako hodinky i nadále. Majitelé starších iPhonů (iPhone X a starší) mohou jásat. Jich se problém s touto hláškou netýká. Kondice baterie se jim bude zobrazovat i po výměně bez problému.

Není vám cokoliv jasné? Zavolejte nám! Rádi vám vše poradíme a vysvětlíme. K dispozici jsme vám na telefonní číslo 776 76 70 72. Budeme se těšit na vaši návštěvu na naší kamenné prodejně v ulici Ostrovského 971/11, Praha 5.

Hláška po výměně baterie iPhone - 3

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz