Novinka: 3D Tvrzená skla na Samsung Galaxy A30,A40,A50,A70,A90 - Tvrzenýsklo.cz

Samsung představil nové modely řady A. Konkrétně nesoucí název Samsung Galaxy A30,A40,A50,A70,A90. Společnost Samsung se tímto snaží oslovit větší množství uživatelů. Nabízí tak možnost zakoupit levnější, ale i výkonnější telefon. Zkrátka, vytvořit mobilní telefony, které budou dostupné pro každého.

Protože i na tyto telefony je potřeba myslet, máme pro Vás připravena 3D Tvrzená skla PREMIUM pro všechny modely. 3D Tvrzené sklo PREMIUM je celoskleněná ochranná vrstva, která disponuje podlepením po celé své ploše, nikoliv pouze po okrajích. Je pouze 0,3mm tenké, takže příliš nenavyšuje hmotnost telefonu. Na povrchu najdeme oleophobickou vrstvu, která se stará o menší stopy mastnot a nečistot. Prémiové 3D Tvrzené sklo se velice snadno aplikuje. Nalepení zvládne sám každý z pohodlí domova. Pokud si ovšem na aplikaci nevěříte, můžete se stavit na naší kamenné prodejně a nechat si jej zdarma na telefon nalepit. Součástí balení s 3D Tvrzeným sklem jsou samozřejmě čistící hadříky, kterými dokonale očistíte displej před aplikací.

Všechna Prémiová 3D Tvrzená skla zakoupíte se speciálním slevovým kódem: SKLO20 za pouhých 399 korun! Stačí kliknout na vybraný model výše. 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz