Originální průhledný kryt na iPhone XR za 1190, nebo náš za 149 korun?

Společnost Apple představila slibovaný originální kryt i pro iPhone XR. Dle očekávání jsme se nedočkali klasických silikonových, nebo kožených krytů, ale pouze gumového, průhledného s neuvěřitelnou cenovkou. Průhledné gumové kryty jsou jednoznačně nejoblíbenějšími kryty v našem obchodě již od úplného začátku. Je potřeba ovšem investovat 1190 korun do originálního krytu, nebo je lepší zakoupit víceméně ten samý kryt za pouhých 149 korun?

Originální gumový kryt pro iPhone XR za 1190 korun

Nedávno jste si mohli přečíst článek na partnerském magazínu FanApple.cz článek, ohledně představení nového, průhledného krytu pro iPhone XR. (Článek si můžete přečíst zde.) Dozvěděli jsme se, že se jedná o klasické průhledné, gumové pouzdro pro iPhone XR, které v sobě nemá ukrytou žádnou vymoženost, díky které byste si museli říci, to chci, ten prostě musím mít!

Na kryt jsme se zaměřili především z důvodu srovnání, originálního krytu pro iPhone XR za 1190 korun a našeho průhledného gumového krytu pro iPhone XR, který nyní můžete zakoupit v rámci právě probíhající Vánoční akce (o které jsme Vás informovali zde.) za pouhých 149 korun. Zdali je lepší koupit koupit si 8 gumových krytů od nás, nebo jeden přímo od společnosti Apple. 

Po prozkoumání jsme došli k jednoznačnému závěru, že je lepší, zakoupit si ochranný kryt za 149 korun, který je víceméně totožný s tím, který dostanete od společnosti Apple za osminásobně vyšší částku. Originální kryt od společnosti Apple nemá vůbec nic navíc, co by Vás mohlo motivovat k jeho nákupu. Osobně si myslím, že se jedná o jeden z největších omylů, kterých se společnost Apple v poslední době dopustila. Je mi ovšem jasné, že některé fanoušky si i takto drahý kryt najde. Pokud byste ovšem chtěli průhledný kryt pro Váš iPhone XR, můžete si jej za pouhých 149 korun zakoupit zde. Tento ochranný kryt je kompatibilní s prémiovým 3D Tvrzeným sklem!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz