Jak nejlépe ochránit displej iPhonu před poškozením?

Displej iPhonu je jednou z nejnáchylnějších částí na poškození. Používáme ho víceméně neustále. Bez patřičné ochrany si nedovedu používání iPhonu představit. Jak ale nejlépe ochránit displej iPhonu?

Jak nejlépe ochránit displej iPhonu?

Jednoznačně nejlepší ochranou displeje iPhonu je Tvrzené sklo. Dříve byly mnohem víc populární ochranné fólie. Ty ovšem dosahují odolnosti něco mezi 1 a 1,5H. Oproti tomu Tvrzená skla dosahují odolnosti až 9H! Při použití Tvrzeného skla tak máte iPhone skoro 7x lépe chráněn. Navíc se Tvrzené sklo na iPhone mnohem snáz aplikuje. Nemusíte se obávat bublin, stačí postupovat podle návodu na krabičce a Tvrzené sklo nalepíte i z pohodlí domova. Pokud byste si na aplikaci nevěřili, můžete využít nalepení na prodejně zdarma.

Které Tvrzené sklo pro iPhone zvolit?

Na ochranu displeje můžete použít hned několik ochranných skel, které je ovšem to nejlepší? U iPhonů 5,5s,SE je to jedno. Zde je displej rovný, nezaoblený a ideálně tak můžete pořídit například toto Tvrzené sklo pro iPhone 5,5s,SE. U novějších iPhonů od iPhonu 6 po iPhone XS Max již doporučujeme použít Tvrzené sklo s označením 3D. Pod označením 3D se skrývá zaoblení skla, díky kterému sklo pokrývá kompletně celý povrch displej.I zaoblené hrany, které klasické Tvrzené sklo bohužel nepokryje.

Na obrázcích je možné vidět, jak 3D Tvrzené sklo vypadá v praxi, po nalepení na iPhone XR. Tím vůbec nejodolnějším a nejlepším ochranným 3D sklem na iPhone je verze PREMIUM. Prémiové 3D Tvrzené sklo je možné zakoupit od iPhonu 6 po iPhone XS Max. Jedná se o Tvrzená skla, která jsou celopodlepená. Vyrobena z jednoho odolného, celistvého kusu Tvrzeného skla. Nepocítíte tak rozdíl mezi zobrazovací a nezobrazovací částí.

Žádným způsobem nesnižuje citlivost doteku, ani kvalitu výsledného obrazu. U iPhonů X, XS, XR a XS Max je navíc v horní části vylepšeno, takže se pod něj nedostává prach. Přední kamera, Face ID a proximity senzor jsou tak po celý čas dokonale čisté a dostupené. Vše osobně vyzkoušeno. Disponuje olephobickou vrstvouna povrchu a samozřejmě odolností 9H po celém povrchu. Navíc nalepení 3D Tvrzeného skla PREMIUM není vůbec náročné, stačí postupovat podle návodu na krabičce, nebo následujícího videa.

Prémiové Tvrzené sklo pro Váš iPhone můžete koupit se speciální 20% slevou za pouhých 479 korun pomocí následujícího odkazu. Slevu je možné uplatnit na celý nákup, nejen na Tvrzené sklo, ale i další příslušenství. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, můžete použít jakýkoliv z uvedených kontaktů zde. Rádi Vám poradíme s výběrem! Slevový kód: SKLO20

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz