Jak ochránit zadní část iPhonu před poškozením? Nejlepší obaly a kryty!

Dříve bylo zadní šasí iPhonu vyrobeno z hliníku, společnost Apple ovšem změnila strategii a zameřila se na výrobu iPhonů se skleněnými zády. Skleněná záda jsou velice náchylná na poškození. Je tedy velice důležité zvolit správnou ochranu. Podívejte se na obaly a kryty, které iPhone dokonale ochrání.

Nejlepší obaly a kryty? Průhledné a gumové!

Přestože se může jednat o velice subjektivní pocit, je založený na reálné zkušenosti! Nejlepšími obaly a kryty jsou ty průhledné a gumové. Proč gumové a průhledné?

Proč gumové?Protože gumové zpracování dokáže pohltit menší nárazy a pády. Narozdíl od plastových krytů si tak můžete být jisti, že se Vám iPhone při menším pádu neodře či nepraskne. Gumové zpracování je také velice šetrné k vnitřní části iPhonu. Neškrábe tak zadní skleněnou část jako některé plastové obaly. Navíc se velice snadno nasazuje i sundávat. Guma je také velice příjemná do ruky, takže po nasazení krytu se Vám bude iPhone mnohem lépe držet v ruce.

Proč průhledné?Protože v jednoduchosti je síla! Společnost Apple vynaloží miliony dolarů při vývoji, aby pro nás připravila dokonale fungující, ale i vypadající telefon. Přijde mi pak velice škoda tak krásný kousek strčit do barevného krytu, který kompletně designové zpracování zakryje. U nových iPhonů XR se Apple rozhodl představit "originální" průhledné pouzdro. Nejspíš mu také přišlo líto schovat 6 elegatních barevných zpracování do ochranného krytu.

Na obrázcích výše je možné vidět, jak dokonale vypadá průhledný, gumový kryt na iPhonu XR (Product Red). Ani na jednom místě nezakrývá nezbytné funkce pro používání iPhonu. Tlačítka jsou dokonale přikryta, takže jejich ovládání je stejně snadné jako doposud. Stejně jsou vybavený všechny ochranné kryty od iPhonu 5 po iPhone XS Max. Všechny ochranné kryty můžete mít s 20% slevou za pouhých 159 korun. Speciální slevový kód: SKLO20 je možné využít na celou objednávku.

Všechny průhledné, gumové kryty najdete zde!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz