Představen iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max

Tim Cook považuje představení iPhonu 12 Pro za novou éru společnosti Apple. Nejzásadnější novinkou nového iPhonu je plná podpora 5G. Využít tak budete moci 4GBps stahování a až 200MBps uploadu dat. Podpora 5G je u nového iPhonu aktuálně v 60 zemích USA, postupně by měl Apple získat podporu 5G pro nové iPhony po celém světě.

iPhone 12 Pro Max - BLOG

Nepřehlédnutelnou změnou jsou ostré hrany, jako tomu bylo u původních iPhonů SE 1.generace. Jako čtvrtou barvu Apple letos vsadil na Pacific Blue, která tak vystřídala Midnight Green. Opět se můžeme těšit ze specifikace IP68, díky které by měl iPhone vydržet pod vodou až do hloubky 6 metrů. Osobně vám ovšem dávat iPhone do vody nedoporučuji.

iPhone 12 Pro Max - BLOG 3

Pokrok nesměl chybět ani u hlavní kamery. Teleobjektiv umožňuje až čtyřnásobný zoom. iPhone 12 Pro Max nabídne skvělou Wide kameru se světelností 1.6f a senzor větší o 47%, což využijete především v noci. Nové fotografie dosahují až o 87% lepších výsledků než u iPhonu 11 Pro Max.

iPhone 12 Pro Max - BLOG 6

Záznam videa je nově umožněn v HDR, což je 60x více barev než v předchozím modelu. Natáčení možné do Dolby Vision XDR, na které jsem především ve spojení s AirPods Pro velice zvědavý. Novinkou je LiDAR senzor, díky kterému je iPhone 12 Pro lépe rozpoznat hloubku a výšku objektů.

iPhone 12 Pro Max - BLOG 2

Základní kapacitou bude 128GB. Předobjednávky budou začínat 16. října s tím, že první zákazníci by měli iPhone 12 Pro dostat 23. října. iPhone 12 Pro Max lze předjednávat až od 6. listopadu.

iPhone 12 Pro Max - BLOG 4

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz