Jak probíhá oprava iPhonu na naší prodejně?

Potýká se váš iPhone s problémy jako je poškozený displej, špatný stav baterie, tiché sluchátko a další? Víceméně se všemi problémy vám dokážeme pomoci přímo na naší kamenné prodejně. Oprava iPhonu již není tak náročná a zdlouhavá, jako tomu bylo dříve. Jak taková oprava iPhonu na naší prodejně vlastně probíhá?

OPRAVA IPHONU NA POČKÁNÍ

Veškerý servis se snažíme provádět na počkání. Méně náročné opravy, jako je například výměna baterie v iPhonu zaberou okolo 10 minut. Náročnější výměna displeje zabere přibližně 30 minut a na překrytování zadního krytu si počkáte okolo 2 hodin. Po dobu opravy můžete počkat přímo na kamenné prodejně, nebo se můžete projít v přilehlém parku. Otevírací doba je každý všední den od 13:00 do 18:00, každopádně se nebráníme opravě iPhonu i mimo otevírací dobu. Pokud vás trápí například problémy s baterií, na její výměnu se můžete stavit třeba v době obědové pauzy. 

IPHONE SERVIS BEZ OBJEDNÁNÍ PŘEDEM

Protože všechny náhradní díly máme skladem, můžete dorazit na opravu iPhonu bez objednání předem. Rádi se o vás ihned postaráme. Pokud se ovšem někdo objedná online či po telefonu na přesný termín, upřednostníme předem objednaného zákazníka a vás vezmeme ihned po dokončení předchozí opravy. Chcete-li se těmto nepříjemnostem se zbytečným čekáním vyhnout, objednejte se taky předem. Objednat se na opravu iPhonu můžete prostřednictvím klasické objednávky, nebo stačí zavolat na telefonní číslo v sekci kontakty.

DÁREK K VÝMĚNĚ DISPLEJE IPHONU ČI PROPLACENÍ PARKOVNÉHO

Prasklý displej je s největší pravděpodobností tou nejdražší opravou se kterou se setkáváme každý den. Poškození displeje iPhonu může být hned několik. Poškozený dotyk, prasklé sklo, nebo vylité barvy. Všechny tři problémy vyřeší výměna displeje. Aby váš nový displej opět nepřišel snadno k újmě, nalepíme vám na nový displej, tvrzené sklo zdarma

Víme jak náročné je to s parkováním takto v centru Prahy. Rozhodnete-li se na naši prodejnu dorazit autem, zaparkujte auto na hlídaném parkovišti naproti naší kamenné prodejně a my vám parkovné po dobu opravy iPhonu proplatíme. O proplacení požádejte při placení.

ZÁRUKA NA PROVEDENOU OPRAVU IPHONU

Samozřejmě na veškerý servis poskytujeme standardní dvouletou záruku. Nevztahuje se na mechanické poškození, nebo na kapacitu baterie. Na kapacitu baterie je poskytována standardní šestiměsíční záruka. Pokud máte k opravě iPhonu ještě nějaké otázky, kontaktujte nás na telefonním čísle, rádi vám se vším poradíme.

Mix náhradních dílů iPhone XR

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz