Kdy bude Keynote na které představí Apple nové iPhony?

Společnost Apple již oficiálně rozeslala pozvánky novinářům na velkou tiskovou konferenci, která je datována právě na 12. září. Veškeré podrobnosti jsou stále utajené, ale je téměř jisté, že většina času i pozornosti bude věnována novým iPhonům.

CO MŮŽEME OD KEYNOTE OČEKÁVAT?

Dle veškerých spekulací, které na trhu panují by se měly představit hned 3 nové iPhony. Vše naznačuje tomu, že se odhalí dva následovnící osmiček a to s označním S, nebo rovnou číslicí devět. Všechny dosavadní tipy iPhonů disponovali pouze jedním slotem na SIM kartu, což něketré uživatele omezovalo a nevyhovovalo jejich požadavkům, to by se ovšem mělo změnit a společnost Apple by měla vyhovět skupině lidí, kteří mají služební číslo, nebo druhé soukromé a doposud byli odkázáni využívat dva přístroje. Tento fakt odradil ne jednoho zákazníka při volbě telefonu. A určité procento tak vzhledem k této problematice zůstavalo ještě u androidových zařízení. Třetím odhaleným telefonem by měl být nástupce velmi oblíbeného modelu iPhonu SE.

Výrobci mobilních telefonů se čím dál více zaměřují na větší rozměry a pro tyto menší, kompaktnější telefony nastává využitelný prostor a Apple si to moc dobře uvědomuje. Spousta zákazníků preferuje menší telefon, který snadno padne do ruky, ale zároveň nestrádá na výkonu a neomezuje uživatele v plném používání telefonu. Měl by být tedy odhalen novější, dokonalejší a výkonnější iPhone SE 2, který si stále zachovová kompaktní rozměry. Výrazná změna by měla nastat v řešení a designu samotného telefonu, který by měl spíše kopírovat iPhone X, tedy bezrámečkový displej s širokou zobrazovací plochou.

Výkonejšími vniřnostmi, aby stíhal veškeré nové úkony i softwarové aktualizace. Výrobci Applu pochopitelně nic z toho oficiálně nepotvrdili, tudíž na samotné odhalení, potvrzení či vyvrácení očekávaných kroků Applu si budeme muset počkat do 12. září, kde se veškeré spekulace definitivně ukončí a přejdou v fakta. Tak se budeme společně nedočkavě těšit jaká esa z rukávu budou padat teno rok od společnosti Apple. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz