Příslušenství pro iPhone XR, které nezkazí designové zpracování iPhonu!

Společnost Apple představila hned tři nové iPhony. iPhone XS, iPhone XS MAX a iPhone XR. Právě poslední ze jmenovaných iPhonů by měl být tzv. "low budget" iPhonem, který by mohl oslovit mnohem více uživatelů. iPhone XR se začne prodávat v České republice v pátek 26.10.2018. Za zpoždění oproti iPhonům XS a XS MAX může s největší pravděpodobností zpoždění při výrobě displejů, kterými iPhone XR disponuje. 

Displej na iPhonu XR - Liquid Retina

V čem je displej na iPhonu XR jiný, oproti iPhonu XS, nebo XS MAX? Zbylé dva nově představené iPhony disponují nejnovějším OLED displejem, který sklidil veliký úspěch u iPhonu X. Ovšem nově příchozí displej iPhonu XR bude obsahovat "pouze" bezrámečkový Liquid Retina displej. Mělo by se jednat o nejkvalitnější Retina displej, který Apple doposud představil, jenže OLED je prostě OLED. Mnoho uživatelů (mezi které se řadím i já) si nekoupí iPhone XR právě kvůli zmíněnému displeji. Ne že bych byl zhýčkaný z rozlišení současného iPhonu X, ale vadí mi širší rámeček po stranách, kterým iPhone XR oproti iPhonu X, XS a XS MAX disponuje. Navíc iPhone XR disponuje displejem s úhlopříčkou 6,1'', oproti tomu iPhone X / XS 5,8''. Díky tomu mohu iPhone X ovládat pouze jednou rukou, což by u iPhonu XR šlo opravdu ztěží. Věřím ovšem, že pro majitele iPhonů 6 Plus, 6s Plus, 7 Plus či 8 Plus, bude iPhone XR představovat ideální řešení pro update. Mohou si díky tomu poprvé vyzkoušet iPhone bez homebuttonu s rozměry, jako měl jejich stávající iPhone.

Hlíníkovo skleněné provedení a 6 barev

Čím by iPhone XR mohl oslovit své potenciální kupce není jenom nižší cena. Nový iPhone XR se totiž bude prodávat v šesti atraktivních barevných provedeních. Oproti iPhonu XS, který se vyrábí pouze ve třech je zdvojnásobení počtu barev vcelku příjemným krokem. Střední rámeček iPhonu bude z hliníku a přední i zadní strana opět ze skla. Díky tomuto velice elegatnímu designovému, avšak křehkému zpracování, může docházet k častějšímu poškození, než jsme doposud byli u iPhonů zvyklý. Přesto by byla škoda, schovávat iPhone XR do nějakého barevného pouzdra, které zakryje jeho elegatní designové i barevné zpracování.

Příslušenství, které ochrání a nezkazí designové zpracování

Doporučuji tak vybrat spíše průhledný gumový kryt, který je dokonale zpracován, aby perfektně padl na tělo iPhonu. Díky dokonalé průhlednosti a dostatečné tloušťce dokáže toto průhledné, gumové pouzdro ochránit iPhone XR proti menším nárazům a pádům. Toto gumové pouzdro můžete se speciálním kódem, který je na konci tohoto článku, zakoupit za pouhých 159 korun, prostřednictvím tohoto přiloženého odkazu.

Kromě zadní strany a bočních hran bychom neměli zapomínat na ochranu displeje. Na displej je možné použít hned několik ochranných prvků, ovšem osobně bych Vám doporučil použít Tvrzené sklo. Můžete si vybrat klasické Tvrzené sklo na iPhone XR, které pokrývá pouze rovnou část displeje, nebo zvolit odolnější variantu. Odolnější variantou se myslí 3D Tvrzené sklo na iPhone XR PREMIUM - Vylepšené! Toto Tvrzené sklo pokrývá kompletně celý povrch displeje. Navíc je vyrobeno z jednoho kusu odolného ochranného skla, takže po aplikaci skoro ani nepoznáte, že na iPhonu něco nalepeného máte. 3D Tvrzené sklo PREMIUM na iPhone XR můžete zakoupit za 479 korun, prostřednictvím tohoto odkazu

Slevový kód pro zákazníky na závěr

Pro poctivce, kteří dočetli článek až do konce je připravený slevový kód SKLO20, díky kterému získáte 20% slevu na celou objednávku. Nejen tedy na produkty pro iPhone XR, ale i další. Slevový kód je možné uplatnit na prodejně, nebo v prvním kroku nákupního košíku.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz