Rozbalení a představení nejhezčí barevné varianty iPhonu XR (Product) RED™ s českým komentářem!

Dnes 26.10.2018 byl v 9:00 dán do prodeje nejnovější iPhone XR, který je některými jablečnými uživateli označován za tzv. "low budget iPhone". Za nízkonákladový je označován především z důvodu nižší ceny, za kterou je prodáván. Základní 64GB verze se prodává již za 22 500 korun, což je oproti iPhonu XS, pozitivní změnou. iPhone je kromě nižší ceny "osekán" o některý důležité funkce. Těmi dvěmi nejdůležitějšími jsou jednoznačně chybějící duální fotoaparát na zadní straně a OLED displej. O chybějícím OLED displeji jsme Vás informovali v tomto přiloženém článku.

Rozbalení a rychlé představení nového iPhonu XR

Osobně jsem měl možnost mít v ruce dnes hned tři iPhony XR. Dva v černém provedení a jeden modrý. Musím uznat, že telefon ze zadní strany vypadá opravdu hezky. Dokonce mi malinko připomíná iPhone 8, přesto jednoznačně nejhezčí barevnou variantou, aspoň dle mého názoru , zůstává (Product) RED™. S novými iPhony XR jsem se dnes setkal při aplikaci 3D Tvrzeného skla PREMIUM na displej. Musím říci, že sklo se lepilo stejně snadno, jako na předchozí modely. Pro jistotu jsem Vám vše nafotil, abyste se mohli přesvědčit sami, jak toto ochranné sklo na displeji skvěle vypadá. Bohužel s červeným barevným provedením nepřišel žádný ze zákazníků. Což mě malinko zamrzelo, ne ovšem na dlouho. Červený iPhone XR si totiž pořídil Honza Zdich z magazínu FanApple.cz a kromě skvělého videa, na kterém se dozvíte co vše ukrývá krabička iPhonu XR, jaký hardware naleznete uvnitř iPhonu, nebo jak vypadá vlastně nový Liquid retina displej, se jistě můžete těšit na podrobnou recenzi, ve které Vám Honza shrne vše podstatné. Nyní si aspoň vychutnejte jeho vybalení.

Zaujal Vás iPhone XR?

Zaujal Vás nový iPhone XR a vážně přemýšlíte o jeho koupi? K dispozici je ve všech APRkách jako iWant, iStyle, iSetos a dalších obchodech. Pokud se pro koupi nového iPhonu rozhodnete, dbejte na jeho ochranu! Jeho přední i zadní část je vyrobena sice z odolného skla, přesto při pádu na zem není možné, aby iPhone XR vyšel bez jakéhokoliv poškození. Ideální ochranné prvky pro nový iPhone XR a náhled na nový Liquid Retina displej si můžete prohlédnout v našem předchozím článku: Příslušenství pro iPhone XR, které nezkazí designové zpracování iPhonu!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz