Nabíjecí lightning kabel pro Apple iPhone / iPad / iPod s MFI certifikací!

Nefungující, roztřepený, otrhaný, či neoriginální nabíjecí lightning kabel k iPhonu, iPadu či iPodu. Příslušenství bez kterého si nedokážeme svůj Apple produkt ani představit. Slouží k dobití baterie či přenosu dat z iPhonu do počítače. Přestože se jedná o velice důležité příslušenství pro iPhone, o jeho kvalitě zpracování bychom zde mohli vést velmi dlouhou diskuzi. Pokud se Vám nabíjecí lightng kabel pro Apple iPhone / iPad / iPod poškodí, vyplatí se investovat do kvalitního kabelu, nebo stačí kabel za pár korun z Číny?

Nabíjecí kabely za pár korun z Číny, stačí na běžné užití?

Velice ožehavé téma, kde se uživatelé opět rozdělí na dvě skupiny. Jedni, kteří budou tvrdit že jim kabel za pár korun k nabíjení zařízení bohatě dostačuje. Naopak druhá skupina by na kvalitní nabíjecí kabel s certifikací nedala dopustit a nekvalitní kabel by do svého zařízení nepřipojila. Osobně se řadím mezi zastánce kvalitních kabelů s MFI certifikací, které narozdíl od levných kabelů nepoškozují baterie v iPhonu.

Přestože některé levné kabely mohou být navenek odolnější, než klasický originální nabíjecí lightning kabel, kvalita zpracování uvnitř je opravdu mizivá. Navíc vzhledem k chybějící MFI certifikaci může docházet k zobrazování chybové hlášky.

Dalším problémem se kterým se můžeme u levných nabíjecích kabelů setkat je opakované připojení a odpojení. iPhone se Vám pak neustále rozsvěcuje a zhasíná, přesně podle zobrazení symbolu nabíjení na displeji. Tímto způsobem iPhone sice dokážete nabíjet, ne ovšem příliš efektivně. 

Nabíjecí lightning kabel s MFI certifikací pro iPhone / iPad / iPod

Přeci jenom iPhone není nejlevnějším mobilním telefonem, stojí desítky tisíc korun a šetřit na příslušenství, které může ovlivnit jeho funkčnost se nemusí vyplatit. Výměna poškozené bateriem nebo nabíjecího chipu se může vyšplhat do řádu tisíců. Ušetřených pár stovek na nabíjecím kabelu se tak může pořádně prodražit. 

Pokud jste stejného názoru jako já a upřednostníte kvalitní, certifikovaný lighting kabel pro Apple iPhone / iPad / iPad, můžete si jej pořídit nyní se speciální 20% slevou prostřednictvím přiloženého odkazu. V nákupním košíku pak v prvním kroku použijte slevový kód: SKLO20. Nabíjecí lightning kabel s MFI certifikací je připravený na kamenné prodejně okamžitě k odeslání. Nabíjecí lightning kabel pro Apple iPhone / iPad / iPod s MFI certifikací a slevovým kódem zakoupíte již za 319 korun!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz