Zapojte se do soutěže o iPhone XS s Petrem Márou!

Petr Mára. Neznám jablečného nadšence, který by neznal toto jméno. Petr přednáší, trénuje a radí klientům, jak naplno využít Apple produkty. Velice rád se zabývá spánkem, a maximální efektivitou práce. Jeho videa na YouTube (aspoň dle mého názoru) nedosahují také sledovanosti, jakou by si Petr zasloužil. Tvoří opravdu unikátní a kvalitní kontent, kterým se snaží předat svým sledujícím novinky, se kterými se mohou setkat nejen od společnosti Apple. Petrovou nejoblíbenější aplikací je aplikace OmniFocus, kterou si můžete stáhnout nejen pro iPhone, ale i pro Mac. Po představení nových iPhonů, Petr nelenil a při cestě do Londýna, navštívil tamní Apple Store, aby v něm zakoupil nový iPhone XS MAX ve zlatém provedení. S rozbalováním ovšem počkal na doma, kde vše podrobně natočil. Po dvou dnech používání pak natočil video, ve kterém vyzdvihu největší novinky, které iPhone XS MAX přináší. Porovnává vše se staršími modely a radí, ze kterého iPhonu se vyplatí upgradovat na nové modely a ze kterých nikoliv. Na konec videa s ve spolupráci se službou Twisto představuje soutěž o nový iPhone XS! 

Co udělat pro to, abyste vyhráli nový iPhone XS?

Pokud nevyhrajete, nezoufejte, pro každého je připraven bonus 300 korun do služby Twisto, prostřednictvím speciálního kódu PETRMARA. Osobně jsem službu Twisto také doposud ještě nevyzkoušel, ale možná právě díky této soutěži službu Twisto vyzkouším. Podmínky soutěže jsou velice jednoduché:

  • Založit si účet u Twista s kódem PETRMÁRA
  • Odebírat Petrův YouTube kanál
  • Dát Like na přiložené video
  • Sdílet přiložené video na sociální síti
  • Sledovat Petrův Instagram

Pokud všechny tyto kroky splníte, zařadíte se do slosování o nový iPhone XS. Pozor! Vše má jeden malý háček, soutěž probíhá pouze do 30.9.2018! Takže neváhejte a nepropásněte tuto jedinečnou šanci vyhrát nový iPhone XS.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz