Slyšíte špatně druhou stranu při telefonování? Oprava sluchátka v iPhonu

Snad třetí nejčastěji prováděnou opravou po výměně displeje a baterie u iPhonu je výměna sluchátka. Nejprve si ale musíme ujasnit, co je sluchátko a co je reproduktor. Mnozí zákazníci volají, že potřebují vyměnit reproduktor, po příchodu k nám do servisu ovšem zjistíme, že mysleli právě sluchátko. 

Reproduktor je používán při přehrávání hudby, při vyzvánění, nebo při telefonování, pokud nechcete držet iPhone v ruce. Sluchátko je oproti tomu v horní části displeje, schované pod tenkou mřížkou. Používá se při běžném telefonování, nebo pokud si chcete přehrát namluvenou hlasovou zprávu, aby ji neslyšel někdo jiný. 

Oprava sluchátka v iPhonu na počkání?

Oprava sluchátka je po iPhone 8 Plus velice běžný a jednoduchý servisní zákrok, který lze provést u nás na prodejně na počkání. Většinou výměna sluchátka zabere 15 minut. Při výměně sluchátka od nás dostanete také novou mřížku, která bývá dost často zanesena prachem a nečistotami. Na opravu sluchátka není nutné provádět rezervaci. Všechny náhradní díly máme skladem. Pokud si ovšem přejete získat přednost před zákazníky, kteří přijdou bez objednání, stačí využít jakéhokoliv kontaktu zde.

Kde se kamenná prodejna nachází?

Naši kamennou prodejnu Tvrzenýsklo.cz naleznete na adrese Ostrovského 971/11, Praha 5, 155 00. Otevřeno máme každý všední den od 13:00 do 18:00. Pokud byste chtěli dorazit mimo otevírací dobu, stačí zavolat a domluvit se. Na prodejně najdete široký sortiment tvrzených skel a ochranných krytů. S jejích výběrem a následnou aplikací vám samozřejmě také rádi pomůžeme. Nalepení skel provádíme zdarma. 

Kromě opravy sluchátka si u nás můžete nechat opravit displej, či baterii. Obzvlášť nyní v chladném počasí se plně funkční baterie hodí. Jak může ovlivnit špatný stav baterie chod iPhonu jsme vám popsali v předchozím článku: Jak prodloužit životnost baterie zde. 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz