Tvrzené sklo k výměně displeje na iPhonu zdarma

Skoro by se dalo říci, že prasklý či jinak poškozený displej na iPhonu vídám v poslední době mnohem častěji, než ten nepoškozený. Přitom by stačilo před tím, než iPhone začnete používat na displej nalepit tvrzené sklo. Několikanásobně by tak bylo snížené riziko poškození. Po pádu totiž stačí tvrzené sklo jednoduše sloupnout a nalepit nové. Investice do nového skla je několikanásobně nižší než investice do nového displeje. Pokud jste si na nový iPhone tvrzené sklo nenalepili a máte rozbitý displej, dokážeme vám s tím pomoci.

Výměna displeje iPhonu na počkání

Na naší kamenné prodejně, která se nachází v ulici Ostrovského 971/11, Praha 5 si můžete nechat vyměnit displej na počkání, bez nutnosti objednání předem. Opravu displeje provádíme vždy výměnou celého displeje, nikoliv pouze skla. Snažíme se tak zaručit maximální možnou kvalitu a originalitu LCD i podsvícení. Výměna displeje zabere ve většině případů přibližně 30 minut. Přestože není nutní se na opravu objednat předem, pokud nám zavoláte a domluvíte se na termínu, získáte přednost před zákazníky, kteří dorazí bez objednání.

V rámci výměny displeje vám samozřejmě vyčistíme iPhone od prachu a podíváme se, zdali je vše v pořádku. Po celou dobu prováděného servisního zákroku můžete počkat přímo na prodejně, kde je vám k dispozici několik časopisů a nově připravujeme i Playstation a Apple TV. Budete si tak moci vyzkoušet, jak intuitivní ovládání Apple TV je a zdali se ji vyplatí pořídit domů.

Tvrzené sklo ke každé výměně displeje iPhonu

Přestože vidíme rádi každého spokojeného zákazníka, který se k nám vrátí, chápeme, že vy se k nám s radostí, že jste si opět rozbili displej nepoženete. Proto jsme se rozhodli a ke každé výměně displeje od nás dostanete tvrzené sklo na daný model zdarma. Tvrzené sklo vám na displej rovnou aplikujeme. Mnohonásobně tak minimalizujete riziko opakovaného poškození displeje iPhonu.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz