Výměna baterie u Plus verzí za stejnou cenu jako klasických velikostí!

Rozhodli jsme se připravit pro Vás akci na výměnu baterie v iPhonu! Snížili jsme ceny výměny baterií především u iPhonů v Plus verzích, tedy iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus a iPhone 7 Plus. Snížili jsme cenu tak, aby byla stejná jako u klasického iPhonu. Výměnu baterie iPhonu 6 Plus tedy máte za stejnou cenu jako u iPhonu 6 a podobně. U iPhonu 7 Plus jsme tak snížili cenu výměny baterie o 400 korun!

Výměna baterie v iPhonu na počkání - iPhone Servis Praha

Výměnu baterie provádíme na počkání, přímo na naší kamenné prodejně. Nemusíte si dělat objednávku předem, stačí přijít rovnou na prodejnu a nechat si baterii vyměnit. Baterie máme skladem, pokud chcete mít jistotu a zajistit si přednost před ostatními zákazníky, kteří přijdou bez objednání, můžete provést klasickou objednávku, jako kdybyste si objednávali například Tvrzené sklo a my se Vám obratem ozveme a domluvíme se na termínu, který Vám bude vyhovovat.

Baterie v iPhonu podlepujeme stejně jako společnost Apple při výrobě lepícími proužky, takže se nemusíte obávat uvolnění baterie apod. Na provedenou opravu i na náhradní díl samozřejmě poskytujeme standartní záruku. V případě jakéhokoliv problému řešíme reklamace okamžite na počkání, žádné dlouhé čekání, diagnostikování závady atd. Kromě klasického objednání nám také můžete zavolat na telefonní číslo 776 76 70 72 a rezervovat si termín jakéhokoliv servisního zákroku.

Kolik výměna baterie v iPhonu stojí?

Výměnu baterie v iPhonu provádíme do 20 minut, bez nutnosti objednání předem, přesto rezervaci termínu opravy předem doporučujeme. Výměna baterie v iPhonu 5 a 5s Vás vyjde na 690 korun, v iPhonu 6, 6 Plus a SE Vás vyjde na 790 korun. V iPhonu 6s a 6s Plus zaplatíte za výměnu baterie 990 korun a v iPhonu 7 či iPhonu 7 Plus pouhých 1290 korun! Podrobný ceník a možnost objednání výměny baterie online najdete pod tímto odkazem. Uvedené ceny jsou samozřejmě konečné, nečekají Vás již žádné další poplatky.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz