VIDEO: První unboxing nového iPhone Xs Plus!

Již dříve jsme Vás informovali o tom, že 12.9.2018 představí společnost Apple nové iPhony! Očekávány jsou tři velikosti. Jmenovat by se mohli: iPhone 9, iPhone Xs a iPhone Xs Plus (iPhone Xs Max). Potvrzení příchodu tří velikostí iPhonu naznačují také výrobci příslušenství, kteří postupně začali nabízet nové ochranné doplňky k chystaným iPhonům.

ČÍNŠTÍ VÝROBCI KLONŮ JSOU RYCHLEJŠÍ NEŽ APPLE

Jak se ovšem zdá, čínští výrobci klonů iPhonů jsou o něco rychlejší než samotný Apple a proto je již nyní možné zakoupit klon nového, většího modelu, tedy iPhonu Xs Plus, nebo Xs Mac - ovidíme s jakým představením přijde Apple. Klon nové vlajkové lodi můžete zakoupit na zahraničních webech již od 150 dolarů, což je v přepočtu necelých 3500 korun! Jeden takový klon se dostal do ruky známému YouTuberovi, který si říká EverythingApplePro.

UNBOXING NOVÉHO IPHONU XS PLUS / XS MAX

Po obdržení zásilky z číny se YouTuber samozřejmě pustil do rozbalování a testování klonu. Velice překvapivě se jedná o velice povedené zpracování, které se sice nemůže rovnat iPhonu, ovšem za ty peníze je to dle mého názorum mnohem lepší varianta, než kupovat telefon od Samsungu nebo Xiaomi. (ve stejné cenové relaci). 

NEJVĚTŠÍ ROZDÍLY KLONU IPHONU XS PLUS / XS MAX

Po zapnutí iPhonu naskočí místo klasického opračního systému iOS, Android, který se tváří jako iOS. Dokonce v nastavení se můžete dočíst, že se jedná o iOS 11.2 - opak je ovšem pravdou. Největší rozdíl přichází ani ne tak ve zpracování, ale v rychlosti. iPhone se seká a stáhnutí horní lišty s oznamovacím cetrem je opravdu pomalé. Nesmíme opomenout ani chybějící ForceTouch, nebo stabilizaci obrazu videa při nátáčení. V iPhonu ovšem nechybí DUALSIM, který je v poslední době opravdu žhavým tématem.,

CELÉ VIDEO UNOBOXINGU NOVÉHO IPHONU XS PLUS / XS MAX

Na celé video, kde EverythingApplePro představuje klon iPhonu Xs Plus / Xs Max se můžete podívat pod tímto odstavcem.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz